Tänavusel Motoexotical toimunud mootorratta loosiga naeratas õnn Mulgimaalt pärit noormehele.

Tagasi Lisatud:

Moto Estonia OÜ tõi sel korral Motoexotical esmakordselt eestlaste ette vanima tootmises oleva mootorrattamargi Royal Enfield ning johtuvalt sellest läks tänavu loosi ka legendaarse kaubamärgi mootorratas Royal Enfieldi Interceptor.

Loosimine viidi läbi publiku silme all 12. märtsil Motoexotica laval ning võitjaks osutus Mulgimaal elav noormees Robin. Moto Estonia OÜ meeskond tundis heameelt, et võitjaks osutus noor motohuviline.16. märtsil kohtusime Robiniga Motohobi OÜ esinduses, mis on Royal Enfieldi mootorrataste edasimüüja Tartus.

Andsime Royal Enfield Interceptori üle õnnelikule lotovõitjale. Motospordiga tegelev Robin lubas A-kategooria juhiloa teha ning usume, et mootorratas on leidnud endale hea omaniku.

Järgmisel aastal toimub Motoexotica 15.-17. märtsil ning eks aeg näitab, mis marki mootorratas siis loosi läheb.