Adventures.ee korraldab seiklusi enduro mootorrataste ja elektrilise fatbikedega

Tagasi Lisatud:

Kui mõelda aastaringsetele ägedatele elamustele vabas õhus, siis see on täpselt see, mida Adventures.ee pakub. Unustamatud seiklused enduro mootorratastega ja elektriliste fatbikedega.

Adventures.ee baas asub Männiku karjääri külje all, Viljandi mnt 41, Raudalus. Sealt on võimalik rentida KTM enduro mootorrattaid erineva kubatuuriga alates 250cc kuni 500cc. Lisaks 15-le mootorrattale on võimalik ka sõitjaid pealaest kandadeni vastavasse varustusse riidesse panna. Kõige mugavam asi selle juures on see, et inimesed saavad tulla meie baasi kasvõi pintsakutes peale tööd. Kiiver pähe, riided selga, saapad jalga, mootorrattale hääled sisse ning saab vabalt minna männikule mitmeteks tundideks hullama kuni jõudu jagub. Peale sõitu jätad porise mootorratta ja varustuse meie hoolde samal ajal kui ise saad meie juures saunas sõpradega muljetada oma kogemusi. Lisaks sellele on võimalik korraldada oma sõpradele, tiimile, töökaaslastele giidiga juhitud matka. Giid paneb sõitma ka kõige enduro-kaugemad inimesed.

Rahulikumatele seiklejatele pakume e-fatbike renti ja matkasid. E-fat on elektrimootoriga varustatud jalgratas, mis aitab metsas ületada igasugu takistusi ning teeb mäkke ronimise märksa lihtsaks ilma, et peaksid ise palju vaeva nägema. Lai fatbike rehv tagab hea haarduvuse raskesti läbivates kohtades. Meie matka maastikud on väga varieeruvad, kus sõidame mööda liiva, lund, muda ja teinekord ületame ka veetakistusi. Unustamatu elamus garanteeritud!”