Äksi 39 mototiimi stendi tegevused on suunatud noortele motohuvilistele

Tagasi Lisatud:
Äksi 39 messialal toimub messi raames mitu põnevat tegevust.
Tsikli “riietamine”. Messile tuuakse üks laste mootorratas ilma plastikuteta ehk raamil on mootor ja all on rattad, kuid puuduvad kõik plastikud. Laupäeval kell 11.00 algab tsikli komplekteerimine ehk hakatakse plastikuid külge panema. Huvilised saavad jälgida, kuidas tsikkel “riidesse” pannakse. Protsess võtab aega umbkaudu 30 minutit.
Tasakaaluosavuse treening. Laupäeval kell 14.00 algab Äksi39Team’i trenn, kus noored motosportlased esitlevad oma oskusi. Trenni tehakse seisvatel tsiklitel treenerite silme all. Messikülastajatel on võimalus treeningut jälgida ning hiljem isegi proovida.
Kui lapsel on motohuvi, siis tasub kindlasti Äksi 39 tiimi stendi külastada ja trennivõimaluste kohta uurida!