Motokaubad toob messipubliku ette Benelli uue mudelivaliku

Tagasi Lisatud:

MOTOKAUBAD jätkab igakevadist traditsiooni ja tutvustab sel aastal jällegi uusi mudeleid legendaarse Itaalia mootorratta tootja Benelli mudelivalikust.

Kõiki Benelli mootorrattaid iseloomustab parim Itaalia disain, samas väljapeetus ja lihtsus. Benelli mootorrattad on pilkupüüdvad, lihtsasti käsitletavad ja pakuvad sõiduelamust igaühele. Benelli valmistab mootorrattaid mitte ainult kogenud mootorratturitele vaid ka täiesti tavalistele inimestele, kellel on sõiduhuvi ja kes soovivad, et nende elustiili juurde võiks kuuluda mootorratas. Benelli mootorrataste hinnatase ei ole kõrge, vaid on vägagi kliendisõbralik, seega taskukohane enamusele, kel plaanis kaherattaline sõiduvahend soetada või vana uue vastu välja vahetada.

Eelmise aasta keskel jõudis kohale BN 125, mis on hästi vastu võetud nii noorte kui vanemate motosõprade seas, seda tänu suurepärastele sõiduomadustele ja lihtsale käsitlusele. Selles valguses oleme selle mootorratta kohandanud ka autokoolide tarbeks õppesõidu varustusega. Seega ootame messile kõiki, kel seoses sõiduõppega mõlgub meeles vajadus soetada uus A1 kategooria sõiduk või vana välja vahetada.

Uuendusena on saanud maskuliinsema välimuse ja maastiku suutlikkuse populaarne TRK 502j a Leoncino 500, mis saadaval eraldi mudelitena, kandes nüüd nimeversiooni TRK 502X ja Leoncino Trail, mis tõi mõlemale mootorrattale alla enduro kodarveljed, tõstetud kliirensi, suurema amortisaatori käigu ning seega parema läbivuse ka metsaradadel.

Loomulikult tutvustame ka Eestis järjest suuremat populaarsust koguvaid elektrijalgrattaid Benelli E-Bike. Värske Itaalia disain kombineerituna parima tehnikaga ja tarbijale vastuvõetav hinnaklass on juba neist teinud perelemmikud ja hinnatud reisikaaslased.

Kuna terve üldsus on ootel peagi jõustuvast seadusemuudatusest, mis võimaldab sõita B-kategooria autojuhilubadega 125cc mootorrattaga, siis leiab pea igaüks omale sobiliku sõiduki meie poolt pakutavast pikast KEEWAY kaubamärki kandvast mudelivalikust.

Värskeid uudiseid jagub ka motorolleri huvilistele uute euro 4 mudelite näol ja esmakordselt presenteerime kahte uustulnukat – Elektrimopeedi!

Tehnika kõrval presenteerime ja pakume sõiduvarustust uue aja värskust õhkavatelt motorõivabrändidelt SHIMA ja 4SR. Uudisena kasutab ka tuntud võidusõitja Hannes Soomer alates sellest aastast 4SR võidusõidu kombesiooni.

Olete kõik oodatud messile, et selles kõiges ise oma silmaga veenduda ja oma käega katsuda ning kasutada ära häid messipakkumisi! Samuti on igaühel hea võimalus kaasa osta hooajaks vajaminevat sõiduvarustust, mida pakume loomulikult messihinnaga!