Matkasuvilad.ee tõstab panuseid ja esitleb messil Saksa kvaliteettootjate premiumbrände – HYMER ja CARTHAGO MALIBU matkasuvilate mudeleid

Tagasi Lisatud:

HYMER on traditsiooniline, innovaatiline ja tänapäeval edukaim matkasuvilate tootja Euroopas, kes tähistas juba oma 60. tegevusaastat! HYMERi mudelivalikust leiab igaüks endale sobiva, alates väiksest kompaktsest matkasuvilast kuni luksusliku preemiumklassi mudelini välja. Valikus on nii Fiat Ducato Camper kui ka Mercedes Benz baasil matkasuvilad, viimaseid saab ka neljaveolisena, mis on rõõmustav just 4 x 4 fännidele!

Messil esitletav HYMER ML-T 580 CL on Mercedes Benz baasil rikkaliku varustusega poolintegreeritud matkasuvila, mille rooli võib koheselt keerama hakata – kõik vajalik varustus on juba olemas! Täisautomaatne Mercedes Benzi 7-käiguline käigukast tagab sujuva sõidu, garaaži kandevõime 350kg lubab laadida kaasa kasvõi krossiratta!

MALIBU on CARTHAGO tehase noorim mudeliseeria, mis kehtestab täiesti uued standardid kvaliteedi, disaini ja funktsionaalsuse osas. Kogu matkasuvila kontseptsioon, kasutatud materjalid ja kõrge professionaalne CARTHAGO DNA ülesehitus tagab vaikse ja mugava sõiduelamuse!

Messil esitletav MALIBU I 440 LE on täisintegreeritud, ruumikas, kuid vaid seitsme meetri pikkune matkasuvila, mille garaaži ja topeltpõranda panipaikadesse mahub kõik reisil olles vajalik! Esiklaasist avaneb avar panoraamvaade, mis võimaldab nautida loodust ka sõidu ajal.

Eesti on ametlikult Põhjamaa ja kõik meie esindatud matkasuvilad on juba standardvarustuses Põhjamaa kliimasse sobilikud!

Astuge messil sisse meie matkasuvilatesse ja laske ennast inspireerida!