15 aastat mootorrattanäituseid Eestis

Tagasi Lisatud:

Eelmisel, 2017. aasta messil olid esimest korda Motoexotica ajaloos kõik kolm Tartu messikeskuse näitustepaviljoni tihedasti ekspositsioonialadega kaetud. Meelde jäid ilusad väljapanekud, mis olid eksponentidel kenasti kujundatud ja sisustatud. Külastajale avanes messil mitmekesine vaatepilt ja julgelt võib öelda, et läbi aegade parim.

Hea meel oli tõdeda, et uue tehnika väljapanekuid oli rohkesti ning need olid esinduslikud ja maitsekalt kujundatud. Samas jätkus ka vaatamist vanatehnika huvilistele ja ümberehitatud tsiklite fännidele. Ei puudunud ka motospordi edendajad ja sõiduõppe koolitajad. Samuti jäid rahule ka need külastajad, kes tulid enne hooaja algust enesele uut lisavarustust ja riietust soetama.

2014. aasta Motoexotika oli kodumaisel messimaastikul märgiline – esimest korda Eestis lahkus messilt üks õnnelik külastaja uue Harley-Davidsoni mootorrattaga. Mullune mess aga tegi taas ajalugu, sel korral sõitsid messilt uute mootorratastega ära lausa kaks õnnelikku külastajat.

Eesti esimene motomess aastast 2004 tähistab sel korral juba oma 15. tegevusaastat ja ootab teid kõiki Tartu messikeskusesse!

Anname endast parima, et seekordne mess oleks veelgi mitmekülgsem ja publiku ette jõuaksid suuremad uudised motomaailmast!

Austatud eksponendid ja head messikülastajad, lähme koos edasi – motomess MOTOEXOTICA ootab teid kõiki 23.–25. märtsil 2018, sedapuhku siis juba 15. korda ja ümmarguse tähtpäeva hõngulisena!

Näeme messil!

Anders Urbel

Motoexotica projektijuht

anders@tartunaitused.ee

(+372) 742 2547